Botoşani: S-a închis Bulevardul Eminescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: S-a închis Bulevardul Eminescu
Botoşani: S-a închis Bulevardul Eminescu

Astăzi şi mâine circulaţie pe bulevardul Mihai Eminescu, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Marchian şi intersecţia cu Octav Onicescu, va fi întreruptă. Măsura a fost luată

Astăzi şi mâine circulaţie pe bulevardul Mihai Eminescu, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Marchian şi intersecţia cu Octav Onicescu, va fi întreruptă. Măsura a fost luată de primăria municipiului care în perioada 16-22 septembrie serbează la Botoşani „săptămâna Mobilităţii Europene”. Primarul Cătălin Flutur susţine că în aceste zile vor avea loc mai multe manifestări pe raza municipiului printre care se va încerca determinarea botoşănenilor să renunţe măcar o zi fără maşină.

„În perioada 16-22 septembrie avem programate mai multe manifestări prin care încercăm să îi facem pe botoşăneni să conştientizeze efectele poluării. Vom închide sâmbătă şi duminică un troson al bulevardului Mihai Eminescu. În plus, botoşănenii vor circula gratuit în cursul zilei de duminică cu unul dintre tramvaie care vor fi pe cele două linii. Fac un apel la botoşăneni ca măcar o zi să lase maşinile acasă. De asemenea am solicitat şefilor de instituţii să renunţe o zi la maşinile de serviciu şi să meargă pe jos”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite