Botoşani: Fată de la Centrul „Prietenia“ găsită în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Fată de la Centrul „Prietenia“ găsită în Bucureşti
Botoşani: Fată de la Centrul „Prietenia“ găsită în Bucureşti

Una dintre tinerele orfane, suspectată că se prostitua, a fost adusă de poliţişti înapoi la Centrul „Prietenia“ din Botoşani. Fata, în vârstă de 20 de ani, a fugit din centrul de

Una dintre tinerele orfane, suspectată că se prostitua, a fost adusă de poliţişti înapoi la Centrul „Prietenia“ din Botoşani. Fata, în vârstă de 20 de ani, a fugit din centrul de plasament în urmă cu trei săptămâni şi a fost găsită recent pe străzile din Bucureşti. Reprezentanţii de la Protecţia Copilului nu ştiu încă în ce condiţii a fost recuperată tânăra şi ce căuta în Capitală.

Noi am anunţat Poliţia în termen de 24 de ore de la dispariţie. Abia astăzi a fost adusă de la Centrul „Cupa“ din Bucureşti. La noi, nu a vrut să vorbească“, a declarat Carmen Daniliuc, director al Centrului „Prietenia“, Botoşani.


Aceasta susţine că tânăra a comunicat doar că vrea să plece definitiv din centru. Fata urmează să dea o declaraţie prin care solicită revocarea măsurii de protecţie.„Fata a fost preluată de către psihologii de la Complexul de Servicii Comunitare destinate Protecţiei Copilului şi în prezent se află în evaluare psihologică. Când am întrebat-o ce a căutat la Bucureşti, mi-a întors spatele. De când am venit în centru nu am reuşit să stabilesc o legătură cu această fată, e foarte închisă. Mi-a spus doar că vrea să renunţe la măsura de protecţie“, a completat Carmen Daniliuc. Tânăra a terminat învăţământul de zece clase. În prezent, este înscrisă la Şcoala de Arte şi Meserii. Potrivit celor relatate de şefa centrului, eleva doreşte să renunţe inclusiv la şcoală. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite