Bucătarii se întrec în meniuri exotice de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În bucătăriile restaurantelor se fac ultimele pregătiri
În bucătăriile restaurantelor se fac ultimele pregătiri

Ca să-şi vândă toate locurile de Revelion, restaurantele din Botoşani pregătesc meniuri care de care mai exotice. Un loc la masa de Revelion într-un restaurant de patru stele a fost vândut anul acesta cu 250 de lei.

La Hotel Maria, maestrul bucătar Lucian Postelnicu a pregătit bucate franţuzeşti. La aperitiv, petrecăreţii vor  servi coşuleţe de lămâie cu ton, trandafir de somon fume, ouă de prepeliţă,  salată Waldorf, dar şi preparate tradiţionale româneşti, făcute de casă.

După mâncărurile reci,  se va servi somon arhiduc cu sparanghel, ciuperci şi sos olandez, dar şi piept de curcan în sos de vişine şi salată de andive. Meniul a fost completat cu sărmăluţe umplute cu carne de vânat , file de căprioară cu nuci şi pere poche în vin roşu şi unt. Şi la restaurantul Hotelului Raposodia bucatele sunt alese.

Botoşănenii vor servi, printre altele, fripură de vânat de căprioară şi curcan cu garnitură de ciuperci de pădure.  Aici îşi vor petrece noaptea dintre ani 200 de persoane. „Am  mai avut cerinţe să suplimentăm locurile însă am decis să lăsăm sala mai aerisită pentru a se simţi bine clienţii. Va fi o tombolă cu premii substanţiale şi un concurs de dans pentru clienţi“, a spus Angela Miler, şefa restaurantului.

Pentru Revelionul din acest an, restaurantele din Botoşani au inclus în preţ  şi „open bar-ul“. Astfel, fiecare poate bea oricât şi orice fără să plătească un ban în plus.

Botoşani

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite