Botoşani: Stilton, trupa de rock a Botoşaniului, s-a destrămat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Stilton, trupa de rock a Botoşaniului, s-a destrămat
Botoşani: Stilton, trupa de rock a Botoşaniului, s-a destrămat

Vineri noapte, într-un local din Botoşani, băieţii formaţiei Stilton au avut ultimul concert din seria dedicată despărţirii de public. Prieteni, foşti colegi, iubitorii de muzică bună şi

Vineri noapte, într-un local din Botoşani, băieţii formaţiei Stilton au avut ultimul concert din seria dedicată despărţirii de public. Prieteni, foşti colegi, iubitorii de muzică bună şi fani ai rock-ului s-au strâns pentru a-i auzi pentru ultima oară pe băieţi într-un concert live de excepţie. Publicul a fost electrizat de prestaţia artiştilor locali care au cântat, spun fanii, mai bine ca niciodată. Un mare regret al artiştilor este că nu au reuşit să scoată un album, deşi nu duceau lipsă de creaţii.

La acest aspect au „contribuit“ din plin autorităţile, care au dat dovadă în repetate rânduri de dezinteres faţă de valorile locale. „Avem ghinionul că suntem din Botoşani. Autorităţile nu ne-au ajutat, au fost puţine momente în care, din nevoie, ne-au contactat. Pe tinerii din Botoşani care vor să-şi înceapă o carieră muzicală îi sfătuiesc să plece la Iaşi sau în alte oraşe“, a spus Gelu Graur.

Viaţa i-a despărţit

Deşi şi-ar fi dorit să continue, trupa Stilton a trebuit să se despartă. Trei membri au plecat la facultate, iar solistul Gelu Graur va pleca într-o misiune internaţională. „Ne-am despărţit pentru că băieţii pleacă la facultate. Harry pleacă la Cluj, Edy la Bucureşti, Alex se duce la Londra să-şi termine Conservatorul, eu probabil voi părăsi ţara pentru o misiune internaţională, la începutul anului viitor“, a declarat Gelu Graur, solistul trupei, în vârstă de 29 de ani.

Trupa s-a înfiinţat în urmă cu trei ani şi jumătate când Gelu Graur a descoperit doi puşti de liceu cu talent: Harry şi Edy. Cu timpul, formaţia s-a mărit, ajungând la cinci membri. Alături de cei trei artişti, vineri au mai evoluat Alex şi Vlad. Stilton a avut numeroase spectacole în ţară, concertele de caritate nelipsind din agenda lor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite