Botoşaniul s-ar putea bloca sub nămeţi. Nu mai sunt bani pentru deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia consilierilor judeţeni de a direcţiona bugetul Botoşaniului pe 2012 pe criteriu politic la primăriile USL a trimis Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri în pragul colapsul.

Reprezentanţii acestei societăţi au tras un semnal de alarmă vizavi de imposibilitatea continuării activităţii de deszăpezire. Suma primită de la Consiliul Judeţean, pentru reparaţii curente (deszăpeziri, plombări, siguranţă rutieră), de 1.280.000 lei, care nu asigură acoperirea contractului de deszăpezire în desfăşurare, încheiat conform legislaţiei în vigoare, a fost deja epuizată.

„Conform situaţiei de lucrări, la această dată suma alocată pe anul 2012 a fost epuizată în luna ianuarie, ceea ce face ca desfăşurarea contractului de deszăpezire în lunile februarie-martie să fie incertă. Având în vedere prognoza meteo pentru luna februarie (ninsori abundente şi permanente, frig şi vânt), Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri se află în imposibilitatea de a garanta efectuarea operaţiunilor de deszăpezire şi combatare a poleiului" a precizat Romeo Caciuc, şeful Direcţiei Judeţene de Drumuri.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite