Botoşaniul stinge luminile. Vezi când şi pentru cât timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Este al patrulea an consecutiv când se implică Botoşaniul
Este al patrulea an consecutiv când se implică Botoşaniul

Botoşaniul se implică din nou, anul acesta, pentru a patra oară consecutiv, în campania de mediu „Earth Hour". În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituţii şi companii sting luminile timp de o oră, alaturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie - Earth Hour.

 Clădirea Primăriei Botoşani precum şi a instituţiilor din subordinea instituţiei îşi vor stinge luminile făcând astfel loc unor manifestări care vor aduce bună-dispoziţie. Pentru o implicare mai puternică, în comparaţie cu anii trecuţi, municipalitatea a lansat ONG-urilor botoşănene o provocare pe care 8 dintre ele au primit-o cu entuziasm.

Astfel, botoşănenii sunt aşteptaţi pe data de 31 martie, în intervalul orar 20.30-21-30, la o serie de acţiuni menite să tragă un semnal de alarmă privind risipa consumului de energie electrică pe care îl facem zi de zi. Acţiunile la care sunt invitaţi botoşănenii anul acesta sunt: Flashmob&muzica Earth Hour", organizat de Asociaţia B-right Media Botoşani, Asociaţia Cultural „Vis de Artist" - 10-15 minute.

„Jocurile copilăriei pe întuneric" sub sloganul „Nu ne temem de întuneric!", organizat de Asociaţia Culturală „Adrian Enache", în cadrul proiectului „Micii Reporteri". - 1h.

Rămâi botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite