Botoşani Arestat pentru că a încercat să violeze o fetiţă de 11 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima zi a anului, un tânăr de 28 de ani a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol. Bărbatul a vrut să violeze o fetiţă de 11 ani, aflată în vizită la bunicii săi din comuna Tudora.

Pe 1 ianuarie a Tribunalul Botoşani a emis pe numele lui Petru Chişcari mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile epntru comiterea infracţiunii de tentivă de viol.  În ajunul Anului nou, tânărul, în vârstă de 28 de ani a participat la festivalul de datini şi obiceiuri organizat în centrul comunei Tudora, iar după aceea a continuat distracţia consumând bături alcoolice în mai multe cârciumi din sat.

Spre seară, la întoarcerea spre casă trecând pe lângă un grup de copii care erau la săniuş Petru Chişcari a luat-o cu forţa pe L.R. H, o fetiţă de 11 ani, venită cu părinţii din Spania în vizită la bunicii săi.  Beat criţă, bărbatul a dus-o pe copilă într-o grădină din apropiere unde a încercat să întreţină cu ea raporturi sexuale.

Copiii care se aflau cu fetiţa la săniuş au reuşit între timp să anunţe părinţii care au sunat imediat la 112. Petru Chişcari a fost surprins cu pantalonii pe vine de poliţişti din comună , bărbatul nereuşind să întreţină  cu victima actul sexual. La un moment dat bărbatul a şi încerat să fugă însă a fost prins de câţiva săteni care l-au şi bătut măr până ce a intervenit poliţia din comună care l-a reţinut.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite