Botoşani: Târgul Meşteşugarilor organizat în şantierul de pe Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 50 de meşteri populari care vor veni la ediţia din acest an al Târgului Meşteşugarilor vor fi nevoiţi să-şi instaleze tarabele în şantierul deschis pe pietonalul Unirii. Toate pavelele de pe pietonal sunt scoase.

image

Ediţia a V-a a Târgului Meşteşugarilor  este organizată în perioada 15-17 aprilie de către Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale  în colaborare cu Primăria Botoşani şi Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova. Organizatorii au anunţat astăzi că târgul, la care se aşteaptă să vină peste 50 de meşteri populari din toată ţara  va fi roganizat ca şi în ceilalţi ani, tot pe pietonalul Unirii. Problema este că tot pietonalul, de la un capăt la altul, este în lucru, iar lucrările nu pot fi în niciun caz finalizate până vineri, la ora 12.30, când se inaugurează târgul.

"Am promisiuni de la constructor că va amenaja bucata din faţa muzeului până la blocul turn pentru a se putea desfăşura în bune condiţii Târgul Meşteşugarilor", a spus Ion Ilie, directorul Centrului de Creaţie Botoşani  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite