Botoşani: Tâlhârit pentru că nu a avut bani să-şi plătească transportul cu un faeton de ocazie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima dorea să ajungă cu faetonul de ocazie de la Stânca la Ştefăneşti
Victima dorea să ajungă cu faetonul de ocazie de la Stânca la Ştefăneşti

Un bărbat de 46 de ani a fost bătut şi tâlhârit de doi fraţi care l-au luat la ocazie cu faetonul. Victima a fost lăsată fără telefon telefon mobil şi un inel de tinichea.

Ieri,  în jurul orei 16.30, poliţiştii din oraşul Ştefaneşti au fost sesizaţi de către S. Romică de 46 ani, din satul Stînca, oraşul Ştefaneşti, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 13.30, în timp ce se afla în satul Durneşti, a fost luat la ocazie, pentru a se deplasa înspre oraşul Ştefaneşti, în faetonul condus de fraţii   B.CONSTANTIN de 26 ani şi B.CĂTĂLIN de 20 ani, ambii din comuna Durneşti, judeţul Botoşani.

Pe parcursul drumului, întrucât nu avea asupra sa bani pentru a achita celor doi fraţi contravaloarea transportului, unul dintre aceştia, respectiv B. CONSTANTIN, prin acte de violenţă, l-a deposedat pe S.Romică de un  telefon mobil şi un inel din bronz, bunuri în valoare totală de 300 lei.  Ulterior victima a fost bătură măr de către B. CĂTĂLIN. Poliţia  efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie agresorul fiind prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni cu propunere de arestare preventivă.  Parchetul a decis astăzi ca B. CONSTANTIN să fie cercetat în stare de libertate.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite