Botoşani: Şoferi beţi depistaţi în trafic de Poliţia Rutieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei acţiuni care a durat cinci ore au fost depistaţi 53 de şoferi care au comis în trafic diferite abateri. Cinci dintre aceştia au fost găsiţi la volan în stare avansată de ebrietate.

Poliţia Rutieră a ieşit în week-end la vânătoare de şoferi beţi la volan. În doar cinci ore, nu mai puţin de 153 de şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, cinci dintre ei fiind găsiţi în stare de ebritetate.  Cu ocazia raziei, au fost depistaţi 56 de conducători auto care au comis în trafic diferite abateri, iar patru dintre ei au rămas fără permis de conducere.  

Spre exemplu, pe strada Viilor din Bootşani poliţiştii au oprit pentru control   un  autoturism marca  Dacia.  Conducătorul autoturismului,  Ionel Paul H, de 19 ani, din  comuna Corni,  emana halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a recunoscut că a bâut cu prietenii câteva beri. Cu toate acestea, şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe baza probelor I s-a întocmit dosar penal.

 Un alt şofer a fost găsit beat la volanul unui Opel care circula pe strada A.S. Puşkin.  Silviu R. de 25 ani, din municipiul Botosani, abia se ţinea pe picioare, iar în urma testării cu aparatul etilotest a reieşit că avea o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite