Botoşani: Şmecher cercetat penal pentru deţinere ilegală de arme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă mixtă de poliţişti şi jandarmi a depistat un tânăr care avea asupra sa un pistol cu aer comprimat. Tânărul, care deţinea arma ilegal, provocase scandal într-un bar din oraş.

Aseară în jurul orei 21.30, poliţiştii botoşăneni, împreună cu un echipaj al I.J.J. Botoşani au fost solicitaţi să intervină la un bar de pe strada Nicolae Grigorescu pentru aplanarea unui scandal.

În local se afla şi Alin E. de 28 ani, din municipiul Botoşani, care avea asupra sa un pistol cu aer comprimat marca "Gama", pentru care nu a putut prezenta  documente de provenienţă şi permis de armă. Înainte de venirea poliţiei, tânărul a ameninţat clienţii barului cu arma însă nu a apucat să o folosească.

El a  fost condus la sediul poliţiei, întocmindu-se actede cercetare penală pentru săvârşirea  infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. Cercetările au fost preluate de către poliţiştii din cadrul Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite