Botoşani: Primăria Botoşani îşi reorganizează serviciile din subordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcul Mihai Eminescu va fi în acest an modernizat şi extins
Parcul Mihai Eminescu va fi în acest an modernizat şi extins

După aprobarea bugetului local, Administrarea Bazelor Sportive şi Zonelor de Agrement va prelua Serviciul Edilitar din primărie

Executivul Primăriei a hotărât ca cele două servicii să fie comasate pentru o mai bună gestionare a lor. Aşadar, cei 65 de angajaţi de la  Serviciul de Intervenţii Edilitare vor fi transferaţi la Serviciul de Administrare a Bazelor Sportive si Zonelor de Agrement  care va avea în total 100 de angajaţi.

 "Nimeni nu îşi va pierde locul de muncă şi nimănui nu i se va diminua salariul. Este vorba doar de o reorganizare. Am considerat că este mai indicat ca Intervenţiile Edilitare să facă parte din  Serviciul de Administrare a Bazelor Sportive si Zonelor de Agrement  pentru că şi aşa trebuiau să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi, al parcurilor şi al terenurilor de sport." a declarat viceprimarul Cătălin Alexa.

Eugen Ţurcanu, directorul Serviciului de Administrare a Bazelor Sportive si Zonelor de Agrement şi-a propus ca anul acesta să finalizeze modernizarea Parcului Mihai Eminescu. "  Cu bani europeni vrem să pavăm aleeile din parc, să schimbăm mobilierul şi să extindem parcul în zona unde au fost serele primăriei. Pentru acest lucru vom folosi personalul  pe care l-am preluat de la Intervenţii Edilitare. " a declarat Eugen Ţurcanu.   

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite