Botoşani: Încă un bărbat a ars ca o torţă pe mirişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Anton (75 ani) din localitatea Pădureni Şendriceni a murit mistuit de flăcări în timp ce îşi igieniza ogorul. Tragedia vine după ce, pe 3 aprilie, un alt bărbat din localitatea Hilişeu Horia a avut aceea soartă

Nenorocirea a avut loc aseară la aseară la marginea localităţii Pădureni. Bătrânul a vrut să pregătească terenul pentru lucrările de primăvară, a adunat toate ierburile şi le-a dat foc. Flăcările i-au aprins hainele iar bărbatul a ars ca o torţă. „ Suferea de inimă şi credem că a făcut infarct. Altfel nu putem să ne explicăm cum de nu s-a putut salva", a spus Petrică Nistor, primarul localităţii Şendriceni.

Un localnic l-agăsit pe bătrân şi a chemat în ajutor ambulanţierii. Medicii nu l-au mai putut salva. De aceeaşi soartă a avut parte şi Victor Palamaru( 60 ani), un bărbat din localitatea Hilişeu Horia care a murit mistuit de flăcări acum o săptămână. El a dat foc resturilor vegetale de pe camp ca să îşi igienizeze tenerul.  Flăcările l-au cuprins iar bărbatul nu s-a mai putut salva.

 „ Noi nu mai ştim ce să le facem oamenilor. Am pus afişe pe toţi stâlpii, le-am explicat ca sunt în pericol dar tot nu înţeleg. Ei aşa au fost învăţaţi şi nu vor să înţeleagă că aceste operaţiuni trebuie controlate", a mai spus primarul localităţii Şendriceni.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite