Botoşani: Încă patru hipermarketuri noi în Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Plus şi Kaufland, patru noi reţele de hipermarketuri intenţionează să deschidă magazine în Botoşani.  Este vorba de Carrfour, Lidl, Penny Market şi Praktiker, care a început deja construcţia hypermarketului .  

Dacă până acum  doar Plus şi Kaufland au avut curajul să investească în Botoşani, în acest an vor începe construcţia alte patru hipermarketuri. Cel mai avansat cu lucrările este Parktiker care a cumpărat de la omul de afaceri Dănuţ Prisacariu  terenul lăsat liber de fosta fabrică de cauciuc, demolată în mod special pentru acest lucru. Lucrările  sunt abia la început însă potrivit constructorului vor trebui finalizate până în toamna acestui an.  

Celelalte firme sunt abia în faza obţinerii documentaţiilor necesare începerii lucrărilor. Spre exemplu, Carrfour a cumpărat fosta fabrică Integrata şi a solicitat de la Primărie certificat de urbanism, urmând să deschidă în locul fostei uzine un complex comercial cu magazine de haine şi un hipermarket.

Certificate de urbanism au solicitat şi Lidl şi Penny Market, reţele care au magazine ceva mai mici, dar care au anunţat că vor să dezvolte afaceri în mai multe oraşe, printre care şi Botoşani. Potrivit primarului municipiului Botoşani, Lidl ar urma să consturiască un magazin pe Calea Naţională, în locul fostei benzinării Elecroalfa. Ceva mai hotărâţi sunt cei de la Penny Market care au cumpărat deja de la omul de afaceri Tonino Boldea fostul complex comerical Pars, de lângă pompierie. 

Mai multe amănunte citiţi mâine în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite