Botoşani: Echipa Colegiului A.T. Laurian, vicecampioana Moldovei la rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La faza zonală pe Moldova, echipa Colegiului A.T. Laurian a obţinut locul doi la Olimpiada Naţională  a Sportului Şcolar la Rugby în şapte jucători, competiţie desfăşurată la Bărlad.

Rugby-ştii antrenaţi de profesorul Elena Alecsa au obţinut cel mai bun rezultat de până acum.  Având în vedere că echipa are doar un an de la înfiinţare, iar în lipsa unui teren adecvat jucătorii nu s-au putut antrena decât în sală, rezultatul de la Bârlad poate fi considerat o adevărată perfomanţă pentru sportivii de la Laurian.

Colegiul Naţional A.T. Laurian este singurul liceu din Botoşani care are echipă de rugby băieţi şi Olimpiada Naţională  a Sportului Şcolar la Rugby  a fost prima competiţie la care a participat echipa.

"Este într-adevăr este o performanţă la care nu ne aşteptam, având în vedere condiţiile în care am fost nevoiţi să ne pregătim. Trebuie să mulţumesc în primul rând elevilor care au muncit mult şi au dat dovadă de seriozitate, dar şi sponsorilor care ne-au susţinut financiar."  a declarat profesorul antrenor  Elena Alecsa

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite