Botoşani: Dezbatere publică pe marginea bugetului local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii locali vor vota bugetul până la sfâritul lunii martie
Consilierii locali vor vota bugetul până la sfâritul lunii martie

Botoşănenii interesaţi pot participa mâine, începând cu ora 16.00,  la dezbaterea publică organizată de Primărie cu privire la  bugetul local pe 2010. Dezbaterea va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Primăria Bootşani organizează mâine  o dezbatere publică pe marginea proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului local al municipiului Botoşani pe anul 2010.

În bugetul general al oraşului sunt cuprinse programul de investiţii, bugetul instituţiilor subordinate, venituri şi cheltuieli evidenţiate în afara bugetului local, bugetul fondurilor externe nerambursabile. Fiecare capitol este prezentate în detaliu, cu venituri şi cheltuieli, în proiectul de hotărâre care va intra în dezbatere. Cei care doresc să participe la dezbatere în cunoştinţă de cauză pot studia proiectul referitor la buget pe site-ul municipalităţii:  www.primariabt.ro, la secţiunea "buget", sau daţi click aici

Primarul Cătălin Flutur spune că cea mai interesanta este partea de investiţii, iar încasările bune la bugetul local oferă condiţiile pentru punerea în practică a planurilor. În acest an vor fi reabilitate străzile Primăverii, Crinilor, Drumul Tătarilor şi Nicolae Iorga, fiind scoasă de pe listă strada Vîlcelei. De asemenea, vor fi reabilitate buclele de tramvai Calea Naţională- Bulevardul Eminescu şi Sucevei- Primăverii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite