Botoşani: Cursuri de actorie la Casa Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia  Cultural  Artistică  " Arlechin "  Botoşani, organizează în perioada 1 mai - 31 iulie 2011, cursuri  de actorie pentru toate vârstele, inclusiv pentru copii de grădiniţă.

Botoşănenii care îndrăgesc arta teatrală au posibilitatea să se înscrie la cursuri intensive de actorie.  Înscrierile se fac până pe 29 aprilie inclusiv la Casa Tineretului din municipiul Botoşani.

 „Avem deja înscrise 30 de persoane care doresc să urmeze aceste cursuri. Ele sunt destinate în deosebi celor care doresc să-şi dezvolte o anumită personalitate sau vor să socializeze mai bine. Cursurile vor fi predate de către actori profesionişti care activează la Teatrul Mihai Eminescu sau la  Vasilache şi vor dura trei luni.  În acest timp cursanţii vor fi învăţaţi modalităţi practice de trecere de la realitatea concretă la realitatea imaginară sau cum să-şi scoată în evidnţă o anumită expresie corporală. Deasemeni cursurile cuprind şi ore de dans şi modern şi contemporan" , a declarat Flavius Damian, coordonatorul proiectului. 

Cursurile se vor desfăsura o dată pe săptămână, câte o sedinţă de 90 de minute. La finalul cursului se vor acorda diplome de participare fiecărui cursant şi se va organiza un spectacol de gală, unde aceştia vor prezenta momente de teatru,pantomimă şi momente muzical-coregrafice. Pentru fiecare şedinţă cursaţii trebuie însă să plătească o taxă de 50 de lei, banii fiind adunaţi pentru plata actorilor care vor preda cursurile.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite