Botoşani: Bogaţii oraşului nu au prea simţit ce-i criza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai importanţi oameni de afaceri susţin că au reuşit să treacă de criză, dar că au fost nevoiţi să-şi redimensioneze afacerile şi să fie mai responsabili cu cheltuirea banilor.

Criza este considerată pentru omul de afaceri botoşănean  Valeriu Iftime „un lucru bun care l-a făcut mai responsabil."  Acţionar majoritar la Elsaco Grup, omul de afaceri botoşănean susţine că în 2009, şi chiar anul acesta,  firmele sale a avut un profit de 6%, procent mulţumitor pentru aceste vremuri. „Am trecut prin criză ca gâsca prin apă. Nu m-a afectat în niciun fel însă m-a făcut mai responsabil şi mai atent cu afacerile mele. Am fost nevoit să-mi reorganizez firmele ca să am un profit de 6%. În rest, viaţa privată nu mi s-a schimbat absolut deloc. Am fost în concedii ca în anii trecuţi şi chiar mi-am dezvoltat afacerile deschizând o pensiune turistică." a declarat Valeriu Iftime, care îşi estimează averea la cel puţin zece milioane de euro. 

CITEŞTE ŞI: Vaslui: Adrian Porumboiu: „Investiţiile mele n-au legătură cu criza, ci cu «Doamne-Doamne»“

Un alt important  om de aceferi  din Botoşani, Gheorghe Ciubotaru, patronul firmei Electroalfa, cu o avere estimată în 2009 la 30 de milioane de euro,  a luat anul acesta o hotârâre importantă şi anume să fie mai discret în viaţa publică. „În anii trecuţi am apărut în toate topurile şi acest lucru nu mi-a adus niciun câştig. De anul acesta am decis să nu mai dau niciun fel de informaţie privind viaţa mea privată sau despre afecerile mele. În vremurile astea cel mai bine este să fii o persoană cât mai discretă." a spus milionarul botoşănean.

Adevărul de Seară a vorbit cu cei mai bogaţi oameni din Moldova. Află cum s-au descurcat aceştia în perioada de criză din Adevărul de Seară de astăzi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite