Botoşani: Vrei o casă? Acum e momentul să cumperi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un apartament cu 2 camere se vinde cu 17.000 de euro iar cel cu trei camere îl găseşti şi cu 3000 de euro mai mult. Agenţii imobiliari susţin că acesta este cel mai bun moment pentru achiziţionarea unei casei mai ales prin program guvernamental.

Preţurile au scăzut cu 20% faţă de anul trecut şi cu 60% faţă de cele practicate înainte de instalarea crizei financiare. Prin urmare, un apartament cu două camere cu o suprafaţă de 50 de m.p şi balcon , în zone bune ale oraşului, se vinde acum cu doar 17.000 de euro. Preţul scade şi cu 1000 de euro în cazul apartamentelor comuniste, construite acum 30 de ani.

O investiţie bună în această perioadă fac şi cei care vor să îşi cumpere un apartament mai mare cu trei şi chiar patru camere cu o suprafaţă cuprinsă în tre 50 şi 70 de m.p. Preţurile variază între 20 şi 25.000 de euro la locuinţele fără îmbunătăţiri dar situate în zonele centrale ale oraşului."  Preţurile cresc în medie cu 2000 de euro în cazul locuinţelor cu îmbunătăţiri. Vorbim aici de apartamente izolate termic, cu geamuri termopan , gresie şi faianţă noi şi parchet melaminat. Pentru bucătării utilate complet, clienţii trebuie să mai scoată din buzunar în jur de 2000 de euro. Acum este mementul cel mai bun să cumperi o casă. Preţurile sunt teribil de mici", a spus Cornel Timofte, patronul unei agenţii imobiliare.

Vezi care sunt ofertele , zonele şi preţurile, luni în

stampila constanta
Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite