Botoşani: Află cum îţi poţi înscrie copilul la Grădiniţa Îngeraşilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar 40 de locuri mai sunt disponibile la grădiniţa Seminarului Teologic Ortodox. Condiţiile sunt de cinci stele iar copii sunt educaţi în spiritul religiei ortodoxe. Familiile trebuie să plătească doar nouă lei pe zi pentru cele trei mese îmbelşugate oferite preşcolarilor.

Deja s-au depus 200 de cereri pentru cele 40 de locuri disponibile la grupa mare şi grupa mare pregătitoare. La grupa mică şi cea mijlocie s-a ocupat de jumătate de an.

Nici nu e de mirare că această grădiniţă este atât de solicitată. Condiţiile sunt de cinci stele iar copiii sunt răsfăţaţi de educatori, de preoţi şi elevii seminarului.

Ca şi la alte grădiniţe, copiii se joacă, fac cursuri de dans şi învaţă limbi străine. Singura diferenţă este că multe poezii sunt înlocuite cu rugăciuni, cărţile de colorat au îngeri şi sfinţi iar preoţii cu sutanele negre îi blagoslovesc pe cei mici înainte de începerea cursurilor.

Fiecare zi începe cu o rugăciune iar copiii sunt împărtăţiţi de două ori pe săptămână. Înainte de masă, la culcare şi la plecare, copiii îi aduc mulţumiri lui Dumnezeu pentru că aşa sunt educaţi.  „ Nu facem prozelitism. Vrem doar să îi învăţăm pe copii să fie buni creştini şi să îi educăm într-un mediu liniştit. Îi pregătim ca să devină oameni buni", a spus preotul Grigore Diaconu.directorul Seminarului Teologic Ortodox Botoşani.

Detalii miercuri în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite