Botoşani: Veşti bune pentru ANL-işti: Nu se majorează chiriile anul acesta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar 44 de tineri vor să cumpere locuinţele de la stat
Doar 44 de tineri vor să cumpere locuinţele de la stat

Reprezentanţii Locativa susţin în în 2010, chiriaşii din locuinţele ANL vor plăti aceleaşi sume ca şi anul trecut. Doar 44 de cereri pentru cumpărarea locuinţelor au fost depuse până acum.

Şi anul acesta chiria pentru o garsonieră rămâne la 67 de lei lunar iar la un apartament cu două camere în zona Cişmea şi Bucovina la 100 de lei. Autorităţile locale nu vor ridica preţurile până la sfârşitul anului şi nici nu vor obliga chiriaşii să cumpere casele.

Anul acesta nu a fost depusă nicio cerere pentru cumpărarea locuinţelor ANL. Tot anul trecut au fost depuse 44 de cereri dar locuinţele nu vor fi scose la vânzare până când evaluatorii nu vor stabili preţurile,, Deocamdată Locativa a stabilit unele preţuri de referinţa. Preţul final va fi stabilit de evaluatori şi va varia în funcţie de zonă, de numărul camereloor şi dotări,, Florin Gornea, director Locativa Botoşani.

Săptămâna aceasta, primăria va organiza o licitaţie pentru stabilirea firmei care va evalua preţul apartamentelor ANL. Deocamdată sumele estimate variază între 48 mii şi 64 mii lei valoarea unei garsoniere, 93 mii şi 110 mii preţul unui apartament cu două camere. Apartamentele cu trei camere sunt estimate la 130 de mii de lei în funcţie de zonă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite