Botoşani: Urmăriţi naţional prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani:Arhivă Adevărul
Botoşani:Arhivă Adevărul

Falsificatori, criminali şi hoţi au fost ridicaţi de oamenii legii. 16 persoane au ajuns după gratii.  

Patru tineri condamanţi la închisoare pentru constituire în grup infracţional organizat şi falsificare de carduri bancare au fost ridicaţi de către poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale. Aceştia au dispărut imediat după ce Tribunalul Botoşani a emis mandate de executare a pedepselor. Toţi au fost încarceraţi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani.

11 persoane urmărite, dintre care patru care posedau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar alte patru dispărute de la domiciliu au fost identificate de poliţişti. Printre acestea s-a aflat şi o tânără din localitatea Coşula care se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de furt.

De asemenea, au fost executate 16 mandate din care unul de arestare preventivă şi alte 15 de executare a pedepsei cu închisoarea. Pe raza comunei Şendriceni poliţiştii au identificat şi încarcerat pe MIRCEA H.  , împotriva căruia Curtea de Apel Suceava a emis mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite