Botoşani: (VIDEO) Vezi aici mărturiile halucinante ale unui tânăr drogat cu etnobotanice!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Tânăr drogat cu etnobotanice
Botoşani: Tânăr drogat cu etnobotanice

Valentin Ciprian A. (23 ani) a fost găsit în jurul orei 8.00 în parcarea Belv. Tânărul era în transă. Asupra sa au fost găsite mai multe plicuri de etnobotanice.

Patrulam în centrul istoric, când l-a văzut pe acest tânăr umblând printre maşini, debusolat. Am discutat cu el şi ne-am dat seama că este drogat. Asupra lui am găsit mai multe plicuri desfăcute de etnobotanice cumpărate astă noapte de la un magazin de vise din oraş" a declarat Magda Sandu,poliţist comunitar.

Botoşani: Tânărul este în delir de la etnobotanice

 Dus la sediul Poliţiei Comunitare, oamenii legii au aflat că tânărul de 23 de ani obişnuia să consume astfel de plante. Banii îi obţinea de la familia sa care deţine o firmă de termopane în zona industrială a oraşului. Pentru fiecare plic a plătit 30 de lei. Asupra sa au fost găsite patru ambalaje de la etnobotanice.

image

Iniţial , oamenii legii au crezut că tânărul joacă teatru şi mimează aceste stări pentru a scăpa de responsabilitate. „ Mă simt foarte bine când consum daor că ard tot" a spus tânărul poliţiştilor.  

Botoşani:Tănăr drogat urcat în ambulanţă

Declaraţiile sale confuze i-au detereminat să cheme ambulanţierii în ajutor.  "Pacientul prezintă simptomele unui sevraj. Îl vom transporta la Urgenţe unde va fi tratat corespunzător de colegii de acolo. Are tensiunea mai crescută dar l-am stabilizat" a declarat dr. Nicuşor Curteanu, şef SJA: Cel mai probabil, tânărul va fi transferat la Psihiatrie.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite