Botoşani: Un şofer băut a lăsat un necunoscut să-i conducă maşina: Şoferul de ocazie nu avea permis şi a distrus cinci maşini!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul  a avut loc ieri dimineaţă pe strada Dimitrie Negreanu din municipiulBotoşani, în apropierea bazarului din cauza inconştienţei unui tânăr de 19 ani care i-a permis unui alt tânăr din anturajul său să îi conducă maşina deşi acesta nu avea permis

 Şoferul de ocazie a condus autoturismul , marca Volkswagen Golf pe Calea Naţională din direcţia strada Petru Rareş către strada Ion Pillat. La efectuarea virajului la dreapta pe strada Dimitrie Negreanu, tânărul de 20 de ani pierde controlul volanului şi se impactează alte patru autoturismele parcate pe marginea străzii. După coliziune, acesta  a părăsit locul producerii accidentului. El a fost găsit de poliţişti la scurt timp.

„Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere şi  părăsirea locului accidentului, dacă accidentul s-a produs ca urmare a  unei  infracţiuni, fără încuviinţarea poliţiei , cauza urmând a fi soluţionată procedural", se arată într-un comunicat IJP Botoşani.

Proprietarul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar autoturismul în cauză a fost ridicat şi imobilizat la sediul I.P.J Botoşani în vederea continuării cercetărilor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite