Botoşani: Un singur apartament vechi vândut anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Piaţa imobiliară este blocată
Botoşani: Piaţa imobiliară este blocată

Piaţa imobiliară este complet blocată. Vechi sau la cheie, niciun apartament nu mai are căutare. Disperaţi, agenţii au redus preţurile cu peste  30%.

Anul acesta,doar  un apartament cu două camere în zona Primăverii construit înainte de 89 a fost vândut de o familie de tineri care au reuşit să ia unj credit ipotecar. Estimat anul trecut la 30 de mii de euro, apartamentul a fost vândut acum cu 21 de mii de euro. ,, Atât am vândut. Nu merge nimic. Cu greu am dat şi apartamentul ăsta deşi preţul este mai mult decât accesibil,, a spus Cornel Timofte, patronul unei firme imobiliare cu o ofertă de 80 locuinţe nevândute de mai bine de doi ani.

Blocată este şi piaţa locuinţelor,, la cheie,,.Una dintre cele mai mari firme de construcţii din oraş a reuşit să vândă doar două case şi acestea abia după ce au redus preţul cu 35%. ,, Nici degeaba dacă le dăm nu le iau că trebuie să le întreţină. Toată piaţa este blocată. Am 30 de case nevândute,, a spus Victor Mihalache, patron firmă construcţii.

O locuinţă veche se vinde acum cu 100-150 euro m.p în funcţie de zonă şi dotări iar una nouă cu preţuri care variază între 500 şi 650 de euro m.p .

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite