Botoşani: Un muncitor şi-a dat foc la fabrica la care lucra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au reuşit să stingă incendiul care risca să se extindă şi să facă scrum toată fabrica
Pompierii au reuşit să stingă incendiul care risca să se extindă şi să facă scrum toată fabrica

"Dorel" a aruncat la întâmplare un muc de ţigară aprins provocând un incendiu de proporţii  la fabrica de mobilă la care lucra.  

Incendiul ar fi putut avea urmări catastrofale dacă pompierii nu interveneau la timp.  Astăzi după amiază, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrică de mobilă situată în comuna Roma. Când au ajuns la locul indicat ardea o parte din din peretele exterior al secţiei de producţie, care era de tip sandwich umplut cu vată minerală şi rumeguş, existând pericolul propagării la acoperiş.

Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Au ars cca. 40 metru pătraţi din peretele, pagubele fiind  estimate la 3.000 lei.  Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca bunuri materiale în valoare de 200.000 lei să nu fie atinse de flăcări. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că unul dintre muncitori a provocat incendiul aruncând lângă peretele respective un rest de tigară aprins. Administratorii fabricii au spus că vor deschide o anchetă internă pentru a-l identifica pe muncitorul neglijent, urmând să-l pună la plata pagubelor produse .

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite