UPDATE: Ovi: „Cu siguranţă vom face performanţă şi la Oslo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piesa compusă de Ovi a fost preferata juriului şi a publicului telespectator
Piesa compusă de Ovi a fost preferata juriului şi a publicului telespectator

Melodia Playing With Fire, interpretată de Paula Seling şi Ovi, va reprezenta România la cea de-a 55-a ediţie a concursului Eurovision, ce va avea loc la Oslo,  în luna mai. Părinţii şi fratele artistului îşi mărturisesc emoţiile de după aflarea rezultatelor.

Ora 11.30: "Nici acum nu îmi vine să cred", a spus Dan Marin, fratele lui Ovi, stabilit în Norvegia.

Familia artistului a urmărit cu sufletul la gură desfăşurarea concursului.

„O consideram cea mai bună piesa din concurs dar în acelaşi timp mă gândeam să nu fiu subiectiv. Abia aştept să îmi întâlnesc fratele şi să sărbătorim cum se cuvine această reuşită, alături de prieteni, familie şi, bineînţeles, alături de botoşănenii care l-au ajutat să ajungă în Finala Eurovision", a mai completat fratele artisului care va reprezenta România la Eurovision 2010, împreună cu Paula Seling.

Şi părinţii lui Ovi au urmărit cu emoţie Selecţia Naţională, votându-şi fiul de acasă, de la Botoşani, din faţa televizorului. „S-a tras linia şi s-a văzut cine este mai bun. Am vorbit cu el imediat ce s-au afişat primele rezultate. Era foarte emoţionat. Au început să sune telefoanele, amici, prieteni, să ne felicite", a mărturisit Constantin Cernăuţeanu, tatăl artistului.

De asemenea, mama artistului care a crezut în talentul fiului ei încă de când era copil, îl aşteaptă cu nerăbdare acasă pentru a sărbători reuşita.

„Sunt fericită...o mamă fericită", a spus emoţionată Ana Cernăuţeanu, mama celui ce va reprezenta România în finala de la Oslo.

Ora 10.10: „Este un lucru foarte important pentru mine să câştig, împreună cu Paula Seling, o astfel de competiţie la prima participare ca şi reprezentant al României. Multumesc celor care ne-au susţinut, mulţumesc Botoşani", a spus după afişarea rezultatului televoting-ului, Ovidiu Cernăuţeanu, cel care a mai participat la Eurovision şi în anii precedenţi, însă, pentru norvegieni.

După Cerbul de Bronz, botoşăneanul Ovi pleacă acasă cu trofeul Selecţiei Naţionale Eurovision 2010.  Împreună cu Paula Seling, Ovidiu Cernăuţeanu va reprezenta România la Finala Eurovision 2010, cu piesa „Playing With Fire".

Sâmbătă seară, botoşăneanul adoptat de norvegieni a demostrat că, împreună cu Paula Seling, merită să reprezinte România în finala celei mai importante competiţii muzicale europene: Eurovision 2010.

Cu peste 23 de mii de voturi, Ovidiu Cernăuţeanu, sau Ovi, cum e cunoscut în lumea muzicii, a câştigat detaşat faţă de celelalte 15 piese, pe locul doi clasându-se, cu o diferenţă de aproape 13 mii de voturi, piesa „Save Their Lives", interpretată de Luminiţa Anghel, Tony Tomas şi Adrian Piper iar pe locul trei "Around Around", melodia cântată de Cătălin Josan.

Anul trecut, botoşăneanul, stabilit de mai mulţi ani în Ţara Fiordurilor, a câştigat bronzul şi premiul publicului la Cerbul de Aur. Atunci şi-a reprezentat ţara adoptivă.

Piesa a fost compusă de botoşăneanul Ovidiu Cernăuţeanu . La Selecţia Naţională din acest an au participat 16 concurenţi. Paula Seling şi Ovi au fost desemnaţi câştigători prin votul juriilor de specialitate şi cel al telespectatorilor. 

Ovidiu Cernăuţeanu (Jacobsen) s-a născut în Botoşani, dar din 1995 s-a stabilit în Norvegia, ţară pe care a fost aproape să o reprezinte în 2009, în etapa finală a concursului Eurovision de la Moscova. Ovi a intrat în finala norvegiană cu melodia Seven Seconds, scrisă de Simone Larsen.

Când a fost premiat, Ovi a mulţumit botoşănenilor pentru voturile care i le-au acordat şi care l-au ajutat să se califice la finala de la Oslo.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite