Botoşani: Un botoşănean numit administrator la Musique Multi- Montréal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşăneanul Vania Atudorei este stabilit în Canada de mai mulţi ani însă anual revine la Botoşani
Botoşăneanul Vania Atudorei este stabilit în Canada de mai mulţi ani însă anual revine la Botoşani

Profesorul Vania Atudorei se va ocupa de promovarea tinerelor talente din întreaga lume. Botoşăneanul deţine o colecţie de peste 2.000 de discuri şi casete muzicale adunate din diferite ţări.

După ce a legat România de Canada, înfrăţind Botoşaniul cu oraşul canadian Laval, profesorul Vania Atudorei, botoşănean la origine, a ajuns în administrarea unei companii de promovarea a tinerelor talente din întreaga lume.

Este vorba despre Asociaţia Musique Multi- Montréal (MMM), societate al cărei mandat este de a face cunoscute şi de a promova muzicieni din comunităţile culturale.

Desemnarea acestuia în Consiliul de Administraţie s-a făcut săptămâna aceasta, în cadrul Adunării Generală Anuale MMM ocazionată de sărbătorirea a 20 de ani de existenţă.

Acest lucru îi va permite botoşăneanului care activează, printre altele, ca profesor la o Universitate din Montréal, să sprijine tinerii talentaţi din România şi implicit din Botoşani.

„Sperăm ca această numire să fie de bun augur şi pentru noi în ideea de a întări colaborarea cu Vania Atudorei. Vom avea cu siguranţă acces mai rapid la informaţii de interes şi cu siguranţă vom avea şi noi un beneficiu din aceasta numire", a spus Mihaela Livadaru, directorul Liceului de Artă „Ştefan Luchian" Botoşani.

Membrii acestei companii au acces la o serie de servicii de consultanţă, tehnice şi practice de evaloare. Pot face recomandări producătorilor, acces la spaţiu în newsletter-ul de promovare a show-urilor şi nu numai.

MMM organizează în fiecare an peste 130 de spectacole cu participarea a zece de mii de spectatori. Asociaţia descoperă talente artistice, produce discuri şi spectacole.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite