Botoşani: Un bătrân de 73 de ani care a dispărut după o înmormântare este cautat de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă aţi văzut acest bărbat, sau cunoaşteţi date despre el, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112

Poliţia îl caută pe Vasile Nicorici Născut la 26.01.1937 în  municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani cu domiciliul în municipiul Hunedoara, strada Sarmisegetuza nr.72.           

Pe 20 noiembrie ,  împreună cu sora sa, N. Ileana de 82 ani, ambii din municipiul Hunedoara, judeţul Hunedoara, a sosit pe raza satului Miorcani, comuna Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani, unde cei doi urmau să meargă la înmormântarea unei rude.

După înmormântare, au plecat la locuinţa unei rude, unde în jurul orei 18.00, pe fondul unor discuţii în contradictoriu cu sora sa, Nicorici Vasile s-a îmbrăcat şi a plecat în loc necunoscut.

Bărbatul are asupra sa şi actul de identitate al surorii lui.

Semnalmente: înălţime între 1,75m - 1,80 m, greutate în jur de 75 kg, păr cărunt, pieptănat pe spate, ochi căprui, faţa ovală.

Semne particulare: pe unul din antebraţe are un tatuaj ce reprezintă o sirenă.

Îmbrăcăminte la data dispariţiei: pantaloni din stofă, negri, haină din piele tip pardesiu, de culoare maro, pantofi din piele, de culoare neagră; pe cap avea o căciulă din blană de miel, tip clop. Poartă o geantă din piele, de culoare maro.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite