Botoşani: Un pompier beat a distrus trei maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Sergentul major angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) avea o alcoolemie de 1,47mg/l alcool pur în aerul expirat când a intrat în maşinile oprite la semafor

Accidentul rutier a avut loc aseară la intersecţiastrăzilor Calea Naţională cu Marchian şi Petru Rareş. La semafor, subofiţerul ISU nu a păstrat distanţa regulamentară şi a intrat în coliziune cu  un autovehicul oprit în coloană la semafor.

În urma impactului autoturismul care aştepta la semafor s-a izbit într-o maşină care circula regulamentar pe aceeaşi bandă şi direcţie de mers.

Pompierul a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani unde a fost diagnosticat cu "traumatism cranio-facial dar nu a necesitat internarea.  În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că angajatul ISU a condus un autovehicul cu o imbibaţie alcoolică de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sergentul era în timpul liber când a produs accidentul. Totuşi, conducerea ISU a demarat o anchetă:,, Precizăm că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani nu tolerează asemenea fapte şi evenimente care sunt în totală contradicţie cu calitatea de militar, misiunile instituţiei,, se arată într-un comunicat emis astăzi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite