Botoşani: Un ONG strânge hrană pentru maidanezii capturaţi de hingheri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi botoşănenii care doresc să contribuie la această campanile sunt invitaţi sâmbătă şi duminică în parcarea Kaufland unde pot dona mâncare pentru câinii  fără stăpân.

Campania intitulată sugestiv   "Ne e fomică! Ne dai păpică? este iniţiată de către Asociaţia pentru Protecţia Animalelor ADOR Botoşani. Campania este organizată sâmbătă şi duminică , în parcarea Kaufland Botoşani. Evenimentul are ca scop strângerea de hrană pentru căţeii din adăpostul Botoşani. Iubitorii de animale sunt invitaţi să doneze hrană pentru câini, de preferat saci de 10 sau 15 kg de hrană uscată, sau conserve.

Campania face parte dintr-o serie de evenimente şi proiecte pe care Asociaţia ADOR le va derula în perioada următoare la nivelul judeţului Botoşani. Printre acestea  se numără  un parteneriat cu Primăria prin care se încearcă  reducerea numărul de câini vagabonzi, prin mijloace umane şi civilizate şi o campanie de educare a populaţiei în vederea sterilizării animalelor cu şi fără stăpân.

Totodată Asociaţia ADOR şi-a propus pentru acest an să organizere un târg de adopţii pentru câinii şi pisicile fără stăpân şi mai multe spectacole caritabile pentru strângerea de fonduri în vederea ajutorării patrupedelor din adăposturi

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite