Botoşani: UPDATE: Rable tunate la raliul de la Stăuceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Pilotul bătrânei Dcaii speră să obţină marele premiu
Botoşani: Pilotul bătrânei Dcaii speră să obţină marele premiu

La linia de start s-a aşezat astăzi şi proprietarii de Dacii numai bune de dat la Remat. Maşinile au fost tunate şi pregătite pentru a face faţă autoturismelor puternice.

15 echipaje de piloţi amatori s-au înscris la prima etapă a Concursului Judeţean de Raliu de la Stăuceni. Alături de maşini de concurs special pregătite pentru astfel de competiţii s-au aflat şi bătrînele Dacii care au mâncat jar pe traseul acoperit cu piatră. ,, Este o maşină veche dar încă merge. I-am scos toba de eşapament  şi i-am mărit avansul, La motor nu am umblat că este bun. Cred că am scos un timp bun" a spus Iulian Butnaru, concurent.

La această oră, concursul este în plină desfăşurare. ,, Traseul este bun şi nu a pus probleme decât bălţile de apă de pe alocuri. Am pus scut la maşină şi a fost bine" a spus Adrian Chişcariu, concurent.

Concursul se desfăşoară fără probleme. Un singur echipaj a abandonat cursa din cauza unor probleme tehnice apărute la autoturism. ,, Este cel mai mare traseu de raliu din ţară. Concursul se bazează pe tehnică nu pe dificultatea traseului. Ca să câştigi trebuie să  ştii să conduci" a declarat Andrei Savin, preşedinte Colegiul Judeţean al Arbitrilor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite