Botoşani: ULTIMA ORA: Un piroman a incendiat zece tone de furaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii botoşăneni au acţionat mai bine de trei ore pentru stingerea unui incendiu izbucnit în această dimineaţă la un depozit de furaje în satul Guranda, comuna Durneşti.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre producerea evenimentului puţin înainte de ora 01.00. Proprietarul gospodăriei, Gheorghe B., era îngrijorat de faptul că flăcările se puteau extinde la locuinţa şi celelalte anexe din curte. I-au sărit în ajutor două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti. Când garda de intervenţie a ajuns la faţa locului ardeau furajele.

 Intervenţia a fost îngreunată pe de o parte, de cantitatea mare de furaje care întreţineau arderea, iar pe de altă parte de faptul că trebuiau protejate celelalte furaje pentru ca focul să nu se extindă. Flăcările au distrus 10 de tone de furaje, valoarea pagubelor fiind estimată la 2.400 de lei.

Pompierii au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 200.000 de lei.  Cauza probabilă a incendiului a constituit-o acţiunea intenţionată. Cazul a fost preluat de lucrătorii Postului de Poliţie Durneşti.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite