Botoşani: Turul Ciclist ajunge mâine seară în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cicliştii vor ajunge în oraş după ora 17.00
Cicliştii vor ajunge în oraş după ora 17.00

Luni  dimineaţă cicliştii vor pleca din Vaslui, iar spre seară, în jurul orei 17.30,  vor ajunge în municipiul Botoşani.  Sportivii  merg în medie cu o vitzeză de 40 km/h.

Potrivit estimărilor organizatorilor cicliştii vor intra în judeţ în jurul orei 16.30, pe la Frumuşica şi vor urma traseul obişnuit pe DN 28 B până în municipiul Botoşani. Asta înseamnă că cel târziu în jurul orei 17.30 vor ajunge în oraş.

Startul competiţiei a fost dat sâmbătă, la ora 14.00, din staţiunea Mamaia. Traseul Constanţa-Hârşova-Viziru-Brăila, adică 184 de kilometri, a fost parcurs cu o medie orară de peste 40 km/h şi a fost dominat clar de sportivii italieni.

Astăzi este  programat  traseul Brăila-Tecuci-Bârlad-Vaslui care se preconizează că se va încheia în jurul orei 17.30.

turul cilcist

Turul Ciclist al României sau Mica Buclă este cea mai importantă competiţie ciclistă desfăşurată pe teritoriul României, aceasta este organizată de Federaţia Română de Ciclism şi Triatlon. Prima ediţie a turului a avut loc în 1934, a avut 1026 de km şi 7 etape şi a fost câştigată de Marin Nicolov şi echipa Bulgariei. Anul trecut trofeul a fost câştigat tot de un bulgar şi anume de, Vladimir Koev.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite