Botoşani: Tupeu de şoferi: Au urcat la volan băuţi, fără permis şi cu număr fals de înmatriculare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi şoferi sunt cercetaţi penal şi riscă puşcăria. Unul dintre ei a reuşit performanţa să comită patru infracţiuni în acelaşi timp.  

Un bărbat din localitatea Albeşti, care conducerea un autoturism marca Ford Escort,  a reuşit să comită într-o singură seară nu mai puţin de patru infracţiuni. Mihai C.(43 ani) avea permisul anulat dar asta nu l-a împiedicat să urce băut bine  la volanul maşinii cu numere false şi să demareze în trombă. Pe DJ282, el a fost oprit de o patrulă de poliţişti şi a refuzat recolatrea probelor biologice.

" Cu ocazia verificării în baza de date s-a stabilit că autoturismul respectiv nu este înmatriculat având aplicate placuţe de înmatriculare false, conducătorul auto are permisul de conducere anulat iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei" a declarat Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani.

Şoferul este cercetat acum pentru comiterea a patru infracţiuni. Cu dosar penal s-a ales şi un ieşean care conducea cu o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat pe străzile din localitatea Răuseni.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite