Botoşani: Tudor Gheorghe, concert cu casa închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşănenii s-au grăbit să prindă un bilet la concertul cu Tudor Gheorghe
Botoşănenii s-au grăbit să prindă un bilet la concertul cu Tudor Gheorghe

Biletele la concertul lui Tudor Gheorghe din această seară s-au vândut ca pâinea caldă. Artistul a stârnit interesul botoşănenilor din diferite colţuri ale judeţului care au sunat cu câteva zile înainte să-şi rezerve locuri.

Biletele pentru concertul „Stagiunea Permanentelor Frumuseţi - Anotimpurile mele IARNA - PRIMĂVARA 2010", s-au vândut ca pâinea caldă.

Iubitorii de muzică au sunat să facă rezervări cu o săptămâna înainte de concert, fiind dispuşi să plătească 60 de lei pe loc pentru a-l vedea pe artist la 10 ani după primul lui concert simfonic.

Spectacolul, ce face parte dintr-un turneu naţional, va avea loc în această seară, începând cu ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu. Artistul va fi acompaniat de orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

 „Marţi aveam toate biletele de 60 de lei vândute. De ieri şi până astăzi s-au dat şi cele câteva zeci de bilete la 50 de lei din zona balconului" , a spus Valentin Rău, directorul Casei Sindicatelor Botoşani.

Peste 400 de botoşăneni îl vor asculta în această seară pe artistul Tudor Gheorge.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite