Botoşani: Transport restricţionat de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaiul nu va circula în prima zi de Crăciun şi pe 1 ianuarie
Tramvaiul nu va circula în prima zi de Crăciun şi pe 1 ianuarie

În prima zi de Crăciun şi pe 1 ianuarie tramvaiele nu vor circula.

A doua zi de Crăciun şi pe 2 ianuarie, tramvaiele vor circula după programul de duminică, adică pasagerii mijloacelor de transport în comun vor avea de aşteptat câte un sfert de oră în staţii. Cei care vor fi nevoiţi să se deplaseze pe diatanţe mai lungi în zilele de sărbătoare vor fi nevoiţi să apeleze la taxiuri pentru că şi programul de maxi-taxi va fi restricţionat.

"Pe 25 decembrie şi 1 ianuarie, nu vom fi pe traseele de maxi taxi, iar pe 26 decembrie şi 2 ianuarie, se va circula până în jurul orelor 16.00-17.00. De pe 27 decembrie, se va circula normal, după graficul existent până inclusiv pe 31 decembrie. După această perioadă se reintră în normal", a declarat un şofer de maxi-taxi.

Facturile la întreţinere se pot plăti la furnizorii de servicii doar dimineaţa în Ajunul Crăciunului şi în ultima zi din an. Atât casieriile Modern Calor, cât şi Nova ApaServ au program scurt în aceste zile. Pentru gaz şi electricitate, cetăţenii se pot adresa instituiilor bancare ce au program normal de lucru, în afară de câteva sucursale bancare ce nu vor mai lucra sâmbăta în această period, ca în timpul anului.

"Cei care au date scadente la rate pe 25 şi 26 decembrie, sau 1 şi 2 ianuarie,îi sfătuim să îşi achitele debitele în avns pentru a nu se percepe penalităţi", a declarat un ofiţer de credite.

Unităţile de Primire a Urgenţelor vor prelua toţi bolnavii di această perioadăiar farmaciile vor asigura prin rotaţie permanenşă pentru cei ce sunt nevoiţi să îşi procure medicamente, astfel:

24 decembrie - DEFARM, Str. Primaverii nr. 12

25 decembrie - DIADRA, Calea Naţională nr. 71

26 decembrie - ELADA,         Str. Marchian nr. 64

27 decembrie - ELECTA, Str. Griviţa nr.11, parter

28 decembrie - ELFA, Str. Bucovina nr. 11, bl. 15, sc. D, ap.2

29 decembrie - FAR GALENUS, Bd-ul Mihai Eminescu nr. 46

30 decembrie - FARMAPLUS, Calea Naţională nr. 14C

31 decembrie - G&L, Str. Ion Pillat nr.4, bl. E3, sc. B, ap. 3

1 ianuarie - CITY PHARMA, Str. Grivita, nr. 1, bl. 14, sc. EF, parter

2 ianuarie - HUSAC, Calea Nationala nr. 57

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite