Botoşani: Tragedie la Hilişeu Horia: Un bărbat a ars ca o torţă pe mirişte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nenorocirea a avut loc aseară la marginea localităţii Corjăuţi. Un copil a făcut descoperirea macabră şi a fugit în sat după ajutor.

 Victor Palamaru( 60 ani) avea  20 de ari la marginea localităţii Corjăuţi şi a vrut să pregătească terenul pentru lucrările de primăvară. Bărbatul a adunat toate ierburile şi le-a dat foc. Flăcările i-au aprins hainele iar bărbatul a ars ca o torţă.

Un copil l-a văzut arzând şi a alertat vecinii. Voluntarii comitetului pentru situaţii de urgenţă au intervenit dar nu l-au mai putut salva", a spus Constantin Babliuc, primarul localităţii Hilişeu Horia.

Bărbatul era cardiac şi nu este exclus ca un şoc puternic să îi fi provocat un stop cardio respirator. Rezultatele necropsiei vor stabili astăzi cauzele decesului.

Numai în ultima săptămâna, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a 15 incendii de vegetaţie produse în judeţ din cauza neglijenţei proprietarilor de terenuri. Inspectorii de mediu atrag atenţia asupra pericolului şi avertizează că aceste practici sunt interzise. Amenzile pentru cei care dau foc miriştilor ajung până la 6000 de lei pentru persoane fizice şi 50.000 de lei pentru cele juridice neautorizate pentru aceste acţiuni

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite