Botoşani: Trafic îngreunat pe Sucevei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de reabilitare a căii de rulare a tramvaiului în intersecţia Sucevei cu Primăverii ştrangulează traficul.

Anul acesta doar această porţiune de cale de rulare de tramvai va fi reabilitată. Intervenţiile pe acest segment de drum erau necesare din cauza numărului mare de deraieri produse în ultimii ani.

"Investiţia aceasta a fost absolut necesară. Acum doi ani am avut şi o deraiere cu accident cu victime. Şina este foarte uzată şi nu se mai putea interveni la ea", a declarat directorul Eltrans, Victor Ivănescu.

Pe perioada cât vor fi făcute lucrările la liniile de tramvai, circulaţia acestora va fi redusă. Circulatia tramvaielor pe linia 102, de pe Primăverii va fi intreruptă între orele 19.30 şi 04.30. De suferit vor avea în această perioadă şi şoferii care au acum doar osingură bandă pe sensul de mers şi trebuie să înconjoare toată intersecţia pentru virajul la stânga.

"Au venit, au decopertat, şi au plecat. De ce nu se lucrează şi ziua nu înţeleg. Noaptea sunt doar câţiva muncitori pentru că nu îi verifică nimeni. Şi aşa vom sta noi cu intersecţia blocată mult şi bine", a declarat Ioan Chiţan, şofer taxi.

Firma de transport în comun speră să mai obţină şi alte fonduri în acest an, pe lângă cei 80.000 lei pe care municipalitatea i-a alocat pentru aceste lucrări. Directorul Eltrans speră ca anul acesta să fie realizată şi bucla de la Gară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite