Botoşani: Tinerii au petrecut în cluburi şi restaurante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii s-au distrat în cluburi
Tinerii s-au distrat în cluburi

Restaurantele şi cluburile au fost pline ochi în zilele de Paşte. Cei mai mulţi dintre tinerii au preferat să simtă muzica la maxim în cluburi precum Koma, City Central Club, Class, Oriental sau Sensation, de unde nu au lipsit animatoarele şi DJ-ii care au întreţinut atmosfera.

„A fost demenţial în club. Abia aveai loc unde sa te mişti puţin.Noi am avut noroc de un prieten care a făcut rezervare că altfel nu am fi prins loc. Devine o tradiţie la noi ca an de an să mergem cu gaşca în club. Părinţii sunt cei care se duc la biserică, noi suntem mai mult cu distracţia", a spus Miruna Adam, o studentă care s-a bucurat din plin de muzica din cluburi.

Nici restaurantele nu au fost ocolite de cei care voiau ca Paştele să şi-l petreacă altfel decât în stilul tradiţional, respectiv: acasă cu musafirii. Unii dintre botoşăneni au stat chiar şi la pândă pe la uşele localurilor pentru a prinde prima masă care se eliberează.

„Chiar din seara de Înviere ne-am bucurat de o clientela bogată, aşa cum am avut şi la Revelion. Au venit studenţii acasă, a fost arhiplin. Am avut sâmbătă noapte atmosferă de club retro, cu DJ , lumea s-a distrat, s-a simţit bine, am adus lumină şi lumină de la biserică", a spus Paul Onişa, patronul unui restaurant din Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite