Botoşani: Ţigările de lux, transportate cu autocarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost depistate în cala de bagaje a unui autocar ce facea ruta Botoşani - Bucureşti
Ţigările au fost depistate în cala de bagaje a unui autocar ce facea ruta Botoşani - Bucureşti

Traficanţii de ţigări de contrabandă au găsit o nouă metodă de a-şi introduce marfa pe piaţă. Vameşii din Bacău au depistat un autocar pe ruta Botoşani - Bucureşti plin cu ţigări de lux destinat pieţei bucureştene. Pasagerii s-au scandalizat din cauză că au pierdut cursele la aeroport iar şeful firmei de transport vrea să dea în judecată Direcţia Vamală Bacău.

O cantitate spectaculoasă de ţigări de calitate superioară a fost descoperită de către autorităţile din Bacău într-un autocar ce făcea ruta Botoşani-Bucureşti.

Vameşii băcăuani au rămas surprinşi de modul de operare şi sunt convinşi că aceasta este rezultatul unei structuri bine organizate de traficanţi de ţigări.

Bagajele care păreau să fie genţi normale ce aparţin călătorilor, ascundeau de fapt pachete de ţigări împărţite pe colete. În total s-au depistat 12.000 de pachete de ţigări de diferite mărci precum: Kiss, Kent, Marble şi nu numai.

„O rudă de-a mea a mers cu autocarul pentru că trebuia să ajungă la spital. I-au ţinut pe pasageri două ore în frig. Erau mii de pachete de ţigări în bagaje. În momentul în care a plecat autocarul din Botoşani, bagajele erau deja în cală", a spus un botoşănean care a sesizat cazul la redacţia Adevărul de Seară şi a preferat să-şi păstreze anonimatul.

Mai multe citiţi mâine în Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite