Botoşani: Ţigări de contrabandă, confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră au confiscat ţigări în valoare de peste 5100 lei, de provenienţă Republica  Moldova şi Ucraina. Cele 1.500 pachete de ţigări erau ascunse în diverse locuri şi urmau să ajungă spre comercializare pe piaţa neagră din judeţul Botoşani.

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit în decursul acestei săptămâni mai mulţi cetăţeni care transportau ţigări ascunse în bagajele personale, pe corp, sau ascunse în diferite componente ale autoturismelor, fără ca vreunul dintre cei controlaţi să deţină documente care să ateste provenienţa ţigaretelor. Astfel, în total, au fost ridicate în vederea confiscării 30.000 ţigarete în valoare de peste 5.100 lei.

Un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Dorohoi a oprit pentru legitimare şi control, în localitatea Mihăileni, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat de 51 de ani, din Darabani.

Poliţiştii de frontieră au descoperit în bagajele bărbatului 2.200 ţigarete de diferite mărci, cu timbru Ucraina, în valoare de aproximativ 500 lei. Cetăţeanul a declarat că ţigările urmau a fi comercializate în piaţa din localitatea Darabani. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră au aplicat o amendă contravenţională în valoare de 1000 lei. În ultima săptămână, peste 30.000 de ţigarete au fost confiscate.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite