Botoşani: Ţigări de 14.000 lei şi maşini confiscate la Rădăuţi-Prut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit la sfârşitul săptămânii, aproximativ 3390 pachete de ţigări, ascunse în bagajele unor cetăţeni sau în locaşuri special amenajate ale unui autoturism Mercedes. Ţigările erau destinate comercializării pe piaţa neagră, valoarea acestora ajungând la aproximativ 14.000 lei. Pe lângă confiscarea ţigărilor, proprietarul Mercedesului a rămas fără autoturism şi are de plătit

Poliţiştii de frontieră au acţionat la sfârşitul săptămânii trecute, în echipă mixtă cu vameşii , în punctul de trecere a frontierei Rădăuţi-Prut. În data de 27 martie, la PTF Răduţi Prut s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul moldovean Anatolie C., de 43 de ani, la volanul unui auto Mercedes.

La controlul efectuat de echipa mixtă - poliţişti de frontieră şi un vameş au  descoperit ascunse în locaşuri special amenajate 2510 pachete de ţigări, în valoare de 10.300 lei.  Vameşul a confiscat atât ţigările, cât şi autovehiculul în valoare de 35.301 lei, aplicând şi o sancţiune contravenţională în valoare de 10.000 lei. Cetăţeanului moldovean nu i s-a permis intrarea în România, deoarece viza acestuia era anulată de către Ministerul de Externe.

Tot la  Rădăuţi Prut, poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit trei autovehicule în care se aflau cetăţeni români, domiciliaţi în judeţul Botoşani. Românii transportau 880 pachete de ţigări de diverse mărci, cu timbru R. Moldova, ascunse în bagajele personale, ţigările având o valoare de 3400 lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite