Botoşani: Ţigări de 10.000 lei confiscate la frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au confiscat, în ultima săptămână, ţigări în valoare de peste 10.000 lei, de provenienţă R. Moldova şi Ucraina. Cele aproape 2500 pachete de ţigări urmau să ajungă spre comercializate pe piaţa neagră din judeţ.

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit, în ultima săptămână, mai mulţi cetăţeni care transportau ţigări ascunse în bagajele personale sau pe corp, fără ca vreunul dintre cei controlaţi să deţină documente care să ateste provenienţa ţigaretelor. Astfel, în total, au fost ridicate în vederea confiscării 50.000 ţigarete în valoare de peste 10.000 lei.

În Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, cetăţeanul ucrainean Vitalii N., de 39 de ani, la volanul unui autoturism marca VW, înmatriculat în România. La controlul de frontieră, echipa mixtă formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a constatat că în rezervorul maşinii au fost ascunse 8200 ţigarete, marca Monte Carlo, timbrate R. Moldova.

Cetăţeanul ucrainean Vitalii N. a fost sancţionat contravenţional de autoritatea vamală cu 5000 lei, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 1800 lei fiind confiscată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite