Botoşani: Termica îşi execută silit datornicii - Top 10 datornici la Termica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de datornici la Termica vor fi executaţi silit începând de luna viitoare
Zeci de datornici la Termica vor fi executaţi silit începând de luna viitoare

Zeci de botoşăneni care au datorii mari la termoficare riscă să rămână fără case. Societatea de termoficare are de recuperat nu mai puţin de 9 milioane de lei pe căldura furnizată populaţiei.

Pe primul loc în topul datornicilor se află medicul Mihai Cârţu care are de plătit facturi la căldură în valoare totală de 24.600 de lei. Medicul a pierdut definitiv şi irevocabil procesul cu SC Termica SA şi urmează să fie executat silit pentru recuperarea datoriilor.  Deşi are datorii imense către societatea de termoficare , mediciul nu este absolut de loc îngrijorat. „ Nu deţin nicio proprietate persoanlă în judeţul ăsta  şi deci nu are cum să mă execute silit  pentru că nu are ce să-mi ia." a declarat Mihai Cârţu.  Reprezentanţii Termica susţin că medicul nu şi-a mai plătit facturile la căldură din anul 2004.

Executorii judecătoreşti nu sunt însă de aceeaşi părere. Ei spun că de luna viitoare va începe executarea silită a datonicilor în baza hotărârilor judecătoreşti care sunt cu titlu executoriu. „ Sunt sute de persoane care ar urma să fie executate silit, însă cu o mare parte dintre ele societatea de termoficare s-a înţeles să le reeşalonare a datoriilor şi să începă să plătească. Cei care sunt salariaţi li se vor pune proprire  pe salariu, dar sunt şi care nu lucrează  şi care li se vor vinde locuineţele ",  spune executorul judecătoresc Dinu Secrieru.

Top zece datornici la Termica

1.Mihai Cârţu - 24.649 lei

2.Romeo Crâşmaru - 18.814 lei

3.Cătălin Ignat - 17.318 lei

4. Elena Roşu - 17.290 lei

5.Doina Icob - 16.799 lei

6.Stelian Bighiu - 15.817 lei

7.Dorel Ancuţa - 14.848 lei

8.Neculai Vizitiu - 14.243 lei

9.Georghică Enache - 14.006 lei

10.Constantin Matei - 13.456 lei

Citiţi mai multe amănunte mâine în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite