Botoşani: Teatrul „Vasilache“ îşi redeschide porţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O poveste îndrăgită de cei mici va fi pusă în scenă de actorii teatrului, la cerinţa publicului. „Tom Degeţel“ se va juca pentru ultima dată în acest an.

Vacanţa actorilor păpuşari a luat sfârşit. Duminică, la Teatrul pentru copii şi tineret „Vasilache“ din Botoşani are loc primul spectacol după vacanţa de vară. Părinţii îşi vor putea duce copiii la piesa „Tom Degeţel“, un spectacol ce poartă amprenta lui Valentin Dobrescu, realizat după o poveste populară engleză, de la ora 11.00 sau de la 12.30.

În lumea poveştilor
„Recomandăm părinţilor să nu piardă ocazia de a petrece duminică de duminică, timp de o oră, împreună cu copiii, în minunata lume a poveştilor imaginate pe scena Teatrului «Vasilache». Povestea năstruşnicului Tom Degeţel este palpitantă pentru copiii care stau cu sufletul la gură să afle dacă vor reuşi hoţii să scape nepedepsiţi de împărat“, a spus Mihaela Nistorică, director adjunct în cadrul teatrului.

Spectacolul poartă semnătura scenografului Mihai Pastramagiu, iar muzica este realizată de Alin Macovei. Preţul unui bilet este de 5 lei, iar rezervări se pot face la numerele de telefon 0756.084651 şi 0231.514.353, ori la adresa teatrulvasilache@yahoo.com.

Copiii din Prăjeni, mici păpuşari
Totodată, micuţii care doresc să deseneze sunt aşteptaţi şi duminica aceasta, la ora 18.00, să deseneze cum au văzut ei spectacolul pus în scenă de actorii păpuşari. „Şi-au rezervat locuri în sală şi copiii din satul Lupăria, comuna Prăjeni, care vor veni însoţiţi de preotul Bortaş Iliuţă-Gabriel, într-o excursie la Botoşani. Aceşti copii sunt mici actori păpuşari pentru că au montat vara aceasta un spectacol în colaborare cu noi“, a mai spus reprezentantul Teatrului de Păpuşi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite