Botoşani: Ţeapă marca ALDP Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea ALDP Iaşi a sitat în toamna anului trecut lucrările la tronsonul din şoseaua de centură pentru care a câştigat licitaţia.

La momentul respectiv, reprezentaţii societăţii au declarat că este vorba doar de o sistare provizorie, însă nu au mai revenit în Botoşani.

„Cei de la ALDP Iaşi nu ne-au comunicat nimic până acum. Aşteptăm şi noi să vedem ce decizie vor lua. Am înţeles că ar avea probleme, nu au oameni cu care să lucreze", a declarat viceprimarul Cătălin Alexa.

Reabilitarea străzilor Împărat Traian şi Tudor Vladimirescu ar trebui finalizată în luna iunie, însă acest termen se va prelungi dacă firma ieşeană nu va respecta termenii contractul încheiat cu Primăria Botoşani.

„În cazul în care nu vor finalize lucrarea începută, trebuie să organizăm o nouă licitaţie. Vom face un stadiu fizic pentru a vedea cât mai este de executat şi să organizăm o nouă licitaţie. Celor de la ALDP le-am dat bani pentru ceea ce au lucrat până acum", a adăugat viceprimarul Cătălin Alexa.

Repezentanţii municipalităţii au purtat discuţii şi cu celelalte două firme ce lucrează la reabilitarea şoselei de centură, iar acestea au precizat că lucrările contractate vor fi finalizate până în vara acestui an.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite