Botoşani: Tâlharul minorei de 15 ani a fost prins şi arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au stabilit că acesta a mai comis patru tâlhării în ultima perioadă. Printre victimele sale s-ar afla şi o asistentă medical căreia i-a băgat degetele în ochi şi i-a furat poşeta.

Alexandru Honceriu( 23 ani) a fost arestat preventiv pentru 29 de zile după ce a fost recunoscut de ultima sa victimă. Minora de 15 ani, înjunghiată în spate pentru un telefon mobil acum o săptămână, este internată la Pediatrie şi l-a recunoscut pe tâlhar din fotografiile pe care poliţiştii i le-au arătat pe patul de spital.

Ancheta a scos la iveală că tânărul este autorul altor patru tâlhării săvârşite în perioada noiembrie 2010- ianuarie 2011. În primele zile ale anului, acesta se pare că a mai atacat o tânără asistent medical căruia i-a băgat degetele în ochi şi i-a furat poşeta. Femeia este şi acum în stare de şoc şi are nevoie de îngrijiri medicale.

Toate victimele tâlharului sunt femei, lipsite de apărare pe care le-a atacat şi le-a deposedat de bunuri şi bani. Acum , tâlharul riscă să stea ani buni după gratii.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite