Botoşani: Talentele locale în topul clasamentelor muzicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O botoşăneancă de 13 ani a reuşit prin calităţile vocale să se situeze pe primul loc într-un clasament muzical naţional organizat de o companie ce se ocupă cu promovarea tinerilor solişti de muzică uşoară.

Codruţa Barariu, are 13 ani şi luna aceasta, Art Kids Company a clasat-o pe botoşăneancă, prin votul ascultătorilor, pe primul loc.

Topul a fost organizat pe internet de postul de radio al companiei. Timnp de o Săptămână, ascultătorii au avut de ales între 10 piese ale unor artişti din diferite judeţe, printre care şi piesa „Mamă şi tată din îngeri", cântată de Codruţa Barariu.

Tânărul talent are în spate numeroase premii obţinute în diferite competiţii muzicale, este absolventă a Scolii Populare de artă iar în prezent studiază la Liceul de Artă „Ştefan Luchian" Botoşani. În timpul liber, tânăra îşi îmbunătăţeşte calităţile muzicale cu ajutorul profesorului Paul Ciprian Mihai.  

Tot în acest top, pe poziţia a IV-a, s-a clasat şi Ana Maria Alexie, o altă botoşăneancă, cu piesa „New Life" cântată împreună cu Tony Ray.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite