Botoşani: Suspect de crimă, eliberat de magistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costică Iliuţă este acuzat că a ucis un conaţional în Varşovia. Magistraţii l-au eliberat astăzi dar i-au pus interdicţia de a părăsi localitatea.

Costică Iliuţă( 37 ani ) din Dorohoi este acuzat de omor calificat şi riscă până la 25 de ani de închisoare. Tânărul a fost arestat preventiv 1,7 ani şi a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani.

Vezi cum au vrut rudele să îl scape de puşcărie luna trecută!

Tânărul, poreclit Manix, face parte dintr-un clan ţigănesc din Dorohoi şi este acuzat că a omorât, în luna iulie 2008, membrul unui clan ţigănesc rival din Cisnădie-Sibiu. Crima a fost comisă într-un camping pentru emigranţi din Varşovia.  „A fost o răfuială între clanuri. Acuzatul l-a înjunghiat pe Şamo Boţi( 25 ani) de 11 ori cu un cuţit. Lovitura mortală i-a fost aplicată la nivelul genunchiului şi i-a secţionat artera femurală. Victima a murit pe loc. Nu există dubii că el este autorul",  a declarat Aurel Simion, procurorul de caz.

Astăzi, magistraţii de la Tribunalul Botoşani l-au eliberat. Suspectul a primit interdicţia de a părăsi localitatea până la finalizarea anchetei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite